Geplaatst op

Silverdog Zeewiersnoepjes

Wat maakt Silverdog Zeewiersnoepjes anders dan andere.....

In onze oceanen komen meer dan 14.000 soorten zeewier voor. Zeewier wordt al eeuwenlang ingezet in de hondenvoeding. Niet alleen vanwege de vele vitamines en mineralen die zeewier rijk is, maar ook vanwege de talrijke specifieke werkingen en andere bio-actieve stoffen. Zo zijn er bepaalde soorten zeewier welke meehelpen tandplak te voorkomen. Andere soorten zorgen weer voor een goede darmwerking.  Zij kunnen maag/darmwormen kunnen tegengaan, of voor een betere weerstand zorgen.

Als geen ander weet Silverdog uit jarenlange ervaring en wetenschappelijk onderzoek welke soorten zeewier geschikt zijn voor de toepassing in hondenvoer en heeft hiervoor een specifiek mengsel van gedroogde zeewieren in de SILVERDOG ZEEWIERSNOEPJES verwerkt. Deze smakelijke snoepjes maakt  het nu voor iedereen mogelijk om zijn of haar hond op een eenvoudige wijze zeewier te voeren.

De Silverdog Zeewiersnoepjes bevatten naast het zeewier ook nog een uniek kruidenmengsel. Het is namelijk gebleken dat het zeewier en het kruidenmengsel elkaars (gezondheids-) werking versterken. In de praktijk ziet men bijvoorbeeld heel vaak dat het regelmatig voeren van de Silverdog Zeewier-snoepjes meehelpt om vlooien, teken en wormen te voorkomen.

Nu het vlooien- en tekenseizoen weer voor de deur staat wil Silverdog alle honden graag laten ervaren wat de Silverdog Zeewiersnoepjes kunnen betekenen voor hun gezondheid en de strijd tegen vlooien, teken, wormen en andere parasieten. Profiteer als baasje daarom dan ook van de onderstaande actie:

“ Nu tijdelijk 4 zakjes Silverdog Zeewiersnoepjes bestellen voor de prijs van 3”

Voor meer informatie over zeewier of Silverdog:  info@silverdog.nl

Wilt u bestellen klik dan op het logo. U bent welkom in onze webshop.

Rechtstreeks naar de webshop