Geplaatst op

Is de voeding van uw hond wel zo goed?

Is de voeding die u uw hond geeft wel zo goed? Bevat het geen destructiemateriaal en heeft het wel de juiste grondstoffen?

Groot kans dat dit niet het geval is. Voeding hoort te voldoen aan de behoefte van de hond, afgestemd op zijn natuurlijke oorsprong.
Commerciële belangen horen niet van belang te zijn. Het enige dat geldt is uw hond optimaal te voorzien van functionele grondstoffen.

Silverdog hondenvoer is ontwikkeld op basis van die functionele grondstoffen. Het is wetenschappelijk verantwoord. Geeft een betere darmwerking, betere bescherming van kraakbeen, verbeterde gezondheid, en een beter welbevinden etc.
Als u uw hond deze voeding geeft zult u het verschil absoluut gaan merken. Zijn conditie zal verder verbeteren, zijn vacht meer gaan glanzen en u merkt aan uw hond dat hij/zij zich beter gaat voelen.
Nog een gunstig bij-effect…U zult aanzienlijk minder vaak naar de dierenarts moeten als het gaat om voedingstof gerelateerde aandoeningen.

Als u het beste voor uw hond wilt, probeer Silverdog dan eens uit. U zult het gaan merken. En om de prijs hoeft u het niet te laten.

Bestellen kan via onze webshop. Levering is aan huis, dus u hoeft de deur niet uit.

 

Klik hier om naar de webshop te gaan