Geplaatst op

“Ik vind het gewoon lekker….”

Sinds kort hebben we weer een jonge pup. Hij heet Monos is een Kooikerhondje en nu al weer veertien weken oud.

Het krijgen van een nieuwe baas en daarmee ook een nieuwe omgeving, is natuurlijk een hele ingrijpende gebeurtenis. De fokker gaf ons een royale portie puppybrok mee. Immers, daar was Monos aan gewend en dan zou er geen omschakeling zijn voor zijn tere darmpjes. Ik snapte dat. Het is inderdaad een goed idee om naast de vele veranderingen die een pup bij de verhuizing naar een nieuw baasje al mee moet maken, hij niet direct ook nog eens een verandering van voeding moet ondergaan.

Echter, na een paar dagen deed Monos mij al denken aan die ene reclame van Pindakaas.  Een klein jongetje met een guitig petje op vertelt hierin dat zijn moeder zegt dat Pindakaas heel gezond is, en vol zit  met “pietamientjes”. Maar dat dat jongetje zegt dat hij het gewoon heel erg lekker vindt.

Onze pup Monos zou dat jongetje kunnen zijn. Na een paar dagen bij ons thuis liet hij de puppybrokken staan en koos vol overtuiging voor de Silverdog hondenbrokken.

Als baasje zeg ik dat het Siverdog ook heel gezond is voor pups en vol zit met de goede “pietamientjes”, maar Monos….hij vindt het gewoon heel erg lekker!

En intussen groeit Monos als kool en ben ik op zoek voor hem naar een guitig Petje..

 

Silverdog hondenvoer
         Rechtstreeks naar de                            webshop